AKCIJA KOMPANIJE „VITAPUR“ U „AVIV PARKU“: Zamena starih jastuka za nove

Pedeset najbržih potrošača koji su doneli stari, na poklon su dobili svileni „royal sleep thomas“ jastuk od kompanije „Vitapur“ u njihovom prodajnom mestu u „Aviv parku“. I ovog proleća ova firma podiže svest o zdravom spavanju kroz akciju – zamena starih jastuka za nove, od 28. februara do 23. aprila, a samo danas tu priliku imali su Zrenjaninci.

Program je počeo u 16 časova, a ispred „Vitapur“ prodavnice zatekli smo dugačak red. Dok su sugrađani strpljivo, po kiši, čekali na zamenu, okrepili su se ledenim čajem i cupkali uz prijatnu muziku. Oni koji nisu uspeli da uđu u prvih 50, mogli su da učestvuju u nagradnoj igri i takođe osvoje jastuk ako tačno odgovore na pitanje u vezi sa akcijom ili da što brže navuku jastučnicu.

– Iako je hladno i kišovito, veoma smo zadovoljni odzivom Zrenjaninaca. Pored zamene jastuka koje radimo u svim gradovima gde se nalaze naše radnje, na kraju kampanje ćemo dati 100 jastuka u dobrotvorne svrhe Centru za socijalni rad u Zrenjaninu i Klinici za pedijatriju u Kragujevcu – navela je Sanja Stanić, menadžerka maloprodaje u kompaniji „Vitapur“.

I.I.

Opširnije u štampanom izdanju

dav

dav

dav

dav
dav

dav

dav

dav

dav