JOŠ DVA UGOVORA O PRODAJI GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA DOMAĆIM INVESTITORIMA: Lokalitet „Aviv parka” zanimljiv za investitore

U blizini „Aviv parka” zrenjaninska preduzeća „Unionimpeks” i „Momo”, uskoro će razvijati svoju delatnost na 9.800 kvadratnih metara poslovnog prostora u vrednosti od 23.845.000 dinara. Ugovor o prodaji gradskog građevinskog zemljišta potpisao je jutros gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa direktorima ove dve firme Ferencom Šimonom i Momčilom Stojanovićem.

Unionimpeks” planira da na placu veličine 5.852 kvadratna metra izgradi auto-salon, a u perspektivi i servis za automobile „Pežo” i zaposli od 12 do 15 radnika.

Vulkanizerska radnja „Momo”, koja se bavi prometom pneumatika za teška teretna i građevinska vozila, namerava da izgradi nov objekat na parceli veličine 3.971 kvadratih metara. Suvlasnik firme Momčilo Stojanović iskoristio je ovu priliku da istakne da je poslovna klima u Zrenjaninu poslednjih godina veoma dobra.

Sva tri investitora učvršćuju nas da smo na dobrom putu. Pored velikih stranih ulagača, kao što je korejski „Eseks”, koji je već počeo gradnju pogona za proizvodnju električnih provodnika, svedoci smo i interesovanja domaćih investitora. Ovo je potvrda da je dolazak „Aviva”, koji je ovaj lokalitet učinio atraktivnim, bio pun pogodak – komentariše gradonačelnik.

M. S-n.

Investitori na lokalitetu AVIVA