„OPEL ĆIRKOM“: Akcijska cena za kontrolu i čišćenje dizni

Prolećna akcija za kontrolu, čišćenje i dezinfekciju klima uređaja u Servisu „Opel Ćirkoma“ i dalje je u toku i trajaće tokom aprila i maja meseca. Prema informacijama iz Servisa, ova akcija je donela sjajne rezultate, u vozilima koji su tretirani, nestali su su neprijatni mirisi iz kabine, sistem klimatizacije je očišćen i dopunjen, a vozila su spremna za putovanja.
Analiza je, međutim, pokazala da je i sve veći broj vozila sa zapušenim i začepljenim diznama na benzinskim motorima .
Iz tog razloga su servisno odeljenje „Ćirkoma” opremili sa najnovijim uređajem koji kontroliše i ultrazvučno čisti elektronske dizne benzinskih motora vrlo uspešno.
– Uređaj prilikom čišćenja dizni simulira realan rad motora kao i broj obrtaja i vremensko otvaranje dizni, vreme rada i radnog pritiska. On poseduje i sistem za kontra ispiranje dizni i tada maksimalno otvara dizne i ispira ih sa suprotne strane, što rezultira time da se dizne kompletno očiste – kažu u Servisu „Ćirkoma”.
Nakon ovog tretmana vozila se vraćaju u mirniji režim rada, gubi se trzanje kad je motor hladan, nema gašenja vozila na „leru” a smanjuje se i potrošnja vozila u gradskim uslovima vožnje kada su obrtaji uvek na nešto višem nivou. Ova ponuda u„Ćirkomu” je važeća za sve tipove i marke vozila.
U ovom Servisu kažu da ceo proces čišćenja i ispiranja dizni traje oko dva sata i za to vreme klijenti vreme mogu da prekrate u prodajnom i izložbenom salonu „Ćirkoma”, u kojem je, inače, parkirano oko 15-tak novih automobila koji se prodaju sa sajamskim popustima kao i u okviru akcije sa „0 odsto” kamate uz „opel“ finansiranje na 36 meseci. Takođe, u „Ćirkomu” postoji i mogućnost zamene vozila po sistemu staro za novo uz doplatu klijenta.
Za sve informacije dostupni su brojevi telefona 023/3150000, 063/560607 kao i telefon servisa 062/241928.
S.V.