PLANOVI ZRENjANINSKIH STONOTENISERA

Peta titula, najveća želja i jedini cilj
Zaposleni u menjačnicama „Spin” Dmitra Majstorovića i članovi zrenjaninskih stonoteniskih klubova Banat i Stenes (koje on predvodi kao predsednik), tradicionalno su se okupili u Hotelu „Vojvodina” da zajednički isprate proteklu godinu i dogovore se šta im valja činiti u narednoj.
Kada je poslovanje firme u pitanju, Majstorović nije trošio mnogo reči. Sumirajući učinak u 2016. godini on je rekao da bi isti mogao da se ponovi i u narednoj godini i da ne bi bio nezadovoljan. O rezultatima i planovima stonotenisera govorili su kapiten Banata Ilija Majstorović i dopisnik „Sportskog žurnala” Budimir Cvijetić. Oni su podsetili na uspeh Banata koji je vicešampion države, hvale vredan nastup Ilije Majstorovića u dresu seniorske reprezentacije Srbije u duelu sa Nemačkom, kao i njegov trijumf na takmičenju studenata stonotenisera.
Sa devet pobeda u isto toliko mečeva jesenjeg šampionata Super lige, stonoteniseri Banata glavni su favoriti da osvoje titulu ekipnog prvaka Srbije. Peta titula je i glavni cilj koji za 2017. godinu.
Z. D.