PODRUČNA LIGA REMI ŽITIŠTANA, PORAZ PROLETERA

Kikinda smanjila prednost Begeja
Već posle prvog prolećnog kola iskristalisala se vodeća četvorka koja će odlučivati o prelasku u viši rang. Dve utakmice su završene bez golova, a to se ove sezone dogodilo samo u drugom kolu.
Pre starta prvenstva žitištanski OFK Begej se zahvalio prijateljima kluba na donacijama za kupovinu sportske opreme. Begej sada ima osam bodova više od drugoplasirane Kikinde, jer je kao domaćin igrao nerešeno protiv Jedinstva. Utakmica je održana u Banatskom Dvoru, jer se teren u Žitištu renovira.
Kikinda je savladala Proleter 2006 golom Andreja Krasina u 85. minutu. Krajina je pobedila Bilećanin, a golovima Steve Stoisavljevića, Davora Cavrića, Nemanje Konačevića i Marka Pejina. Veliki preokret načinili su Stepčani. Lehel je poveo 0:2 (golovima Nikole Đorđevića i Dejana Laketića), ali su potom domaći slavili pošto su precizni bili Zoran Kuburović, Dušan Savić i Žarko Perin.
U Lukićevu – muk nakon poraza od Naftagasa iz Boke. Strelci za goste su bili Siniša Fodor i Marko Sente, a za domaće Nemanja Spasojević. Čenćani su ispustili priliku da pobede, ali su i dalje neporaženi na svom terenu. Strelac za bod bio je Srđan Raketić.

N.M.