PRIPREME ZA DAN STUDENATA: Takmičenja, izložbe, modna revija

U Studentskom domu Mihajlo Predić dr Miša” pripremaju se za tradicionalnu manifestaciju Dan studenata, 4. aprila. U toku su prva kvalifikaciona sportska takmičenja.

Ove godine obeležavamo 15 godina od prvog održavanja manifestacije Dani studenata Zrenjanin” – kaže Dragan Lazić iz organizacionog odbora U sklopu manifestacije se tradicionalno održavaju sportski turniri u malom fudbalu, muškoj i ženskoj odbojci, košarci, stonom tenisu i šahu. Sem toga, u saradnji sa Gradskim bazenom, organizuje se turnir u vaterpolu. Tokom marta u dvorištu Studentskog doma Mihajlo Predić dr Miša” održaće se sportska takmičenja. Kao krunu ove manifestacije, 4. aprila, povodom Nacionalnog dana studenata, najboljim učesnicima biće dodeljene diplome.

Takođe, ove godine će studentkinje i studenti Tehničkog fakulteta Mihajlo Pupin” predstaviti svoje radove. Studenti Odevnog i modnog inženjerstva spremaju modne kolekcije koje će prikazati na modnoj reviji, a studenti informacionih tehnologija će ponovo upotrebiti svoja unapredjena softverska rešenja koja će zameniti izdavanje bonova.

M.B.

(Snimak sa prošlogodišnje manifestacije)