RUKOMETNI BRAČNI PAR DIJANA ČETIĆ IVANČEV I MILAN IVANČEV

Dušan je sada centar sveta

Dijana i Milan bili su članovi zrenjaninskog Proletera, ali je interesantno da se nisu upoznali u gradu na obalama Begeja, već u Čačku gde su oboje nastupali za tamošnji klub
Najpre su zavoleli rukomet i baveći se tim sportom i postigli su zapažene uspehe. Potom su se zaljubili i venčali, a pre 19 meseci postali su roditelji malog Dušana. Dijana Četić Ivančev i Milan Ivančev plene šarmom i šire pozitivnu energiju, a svi koji ih poznaju kažu da su uvek nasmejani i spremni za druženje.
Dijana i Milan bili su članovi Proletera, ali je interesantno da se nisu upoznali u Zrenjaninu, već u Čačku gde su oboje nastupali za tamošnji klub. Zbog brojnih obaveza ne mogu stalno da budu zajedno, ali je u proteklom periodu korona virus okupio porodicu.
– Na samom početku pandemije Milan je bio u Češkoj, ali se potom vratio u Srbiju. Teško mu je pao karantin u kojem je morao da bude posle povratka, ali sada je sve mnogo lakše. Imamo vremena da se posvetimo sinu i trudimo se da ne razmišljamo o koroni. Ja svoj posao radim od kuće, pa u suštini ne gubimo mnogo. Pridržavamo se svih propisanih mera i nadamo se da će se život uskoro vratiti u normalu – kaže Dijana.
D. Petrović

Opširnije u štampanom izdanju