RVAČI PROLETERA NIŽU USPEHE NA DOMAĆIM I MEĐUNARODNIM TURNIRIMA

Pioniri ekipni prvaci Vojvodine

  • Konkurencija u Kanjiži je bila veoma jaka, a naši dečaci još jednom su pokazali da je Proleterova škola rvanja jedna od najboljih u državi, ističe trener Miolski

Najmlađi rvači Proletera (dečaci do 13 godina) postali su ekipni prvaci Vojvodine na takmičenju održanom u Kanjiži. Pionirsko i kadetsko prvenstvo okupilo je ukupno 160 mladih rvača iz 10 klubova Pokrajine, a osim ekipnog trofeja, Zrenjaninci su u bogatu klupsku riznicu dodali i osam medalja.
– Za zlato su se izborili kadet Dragoljub Popetru i pioniri Branko Đukić, Stefan Kojić i Vanja Kuručev. Do srebra su došli Jovan Miolski i Loran Bakoš, a bronzu su osvojili Đorđe Lakatuš i kadet Branko Ludoški. Konkurencija u Kanjiži je bila veoma jaka, a naši najmlađi takmičari još jednom su pokazali da je Proleterova škola rvanja jedna od najboljih u državi. Prilika da to dokažemo biće na turniru u Češkoj, i na „Darkovom memorijalu” koji je na programu 5. maja u Zrenjaninu – istakao je trener Đorđe Miolski, koji je i selektor pionirske reprezentacije Vojvodine.
B. MANDIĆ

Opširnije u štampanom izdanju