Sajam automobila u Beogradu i u Salonu „Opel Ćirkom“

Sajam automobila počinje u četvrtak, 23. marta, traje do 2. aprila, i predstavlja najveću smotru četvorotočkaša kao i krunu svih manifestacija koji se održavaju pod kupolama beogradskog „Sajma”. Prošle godine je ovu priredbu posetilo skoro 400.000 posetilaca dok se za ovu godinu predviđa oko 10 do 15 odsto više, s obzirom da se ove godine sajam organizuje u saradnji sa svetskom sajamskom organizacijom „OICA” koja se održava svake druge godine.
Ove godine su svi svetski proizvođači najavili premijere novih modela i sve što je bilo zanimljivo u Ženevi preneće se i pod svodove Beogradskog sajma. Tako će i nemački „Opel”, kojeg već 20 godina vrlo uspešno reprezentuje porodična zrenjaninska firma „Ćirkom”, predstaviti „opel insigniu” druge generacije, osveženu „opel zafiru”, novu „opel moka x” ali i standardne modele „astra k”, „astra j” „sedan”, „korsa” i „meriva” koje čitaoci lista „Zrenjanin” mogu pogledati i u salonu „Ćirkoma” u Zrenjaninu.
– Ove godine smo napravili mali izuzetak tako da svi klijenti koji ne odu do prestonice u toku trajanja sajma automobila, nove modele mogu pogledati u prodajnom salonu „Ćirkoma“ ali i iskorisiti sajamske pogodnosti kao i popuste koji će biti validni na sajmu i u kratkom periodu nakon njega. Popusti su aktuelni do 5. aprila tekuće godine, a u sajamskom periodu nova vozila će biti povoljnija i više hiljada eura u odnosu na redovne cene. Na pojedinim modelima, pored popusta, odobreni su i pokloni u vidu besplatnih parking senzora, servisnih pregleda, gratis određene opreme na vozilu kao i druge pogodnosti – rekli su u „Opel Ćirkomu“.
Za postojeće vlasnike „opel”, „ševrolet“ i „daevu“ vozila, u servisnom salonu „Ćirkoma“ spremili su niz prolećnih akcija poput besplatne kontrole klima uređaja i izlaznog stepena hlađenja, dezinfekcije i čišćenja sistema klima uređaja, besplatne dijagnostike motora te besplatne kontrole vozila kao i spoljne signalizacije automobila uz svaki redovan servis motora.
U „Opel Ćirkomu“ su pozvali čitaoce lista „Zrenjanin“ da posete štand „Opela“ na sajmu automobila i da prisustvuju premijeri nove „opel insignie” i pogledaju ostale modele koji će biti izloženi, a ukoliko ne odu do sajma, modele vozila mogu pogledati i u njihovom prodajnom salonu koji se nalazi u Industrijskoj zoni „Jugoistok” kod Ečke nadomak Zrenjanina.
Za sve informacije dostupni su brojevi telefona 023/3150000 i 063/560607.
S.V.

NAJSREĆNIJI DOBILI KARTE ZA SAJAM
U okviru nagradnog kviza koji su organizovali „Opel Ćirkom“ i list „Zrenjanin“, izvučeni su najsrećniji dobitnici karata za sajam automobila. Četiri puta po dve karte dobili su: Dušica Gajin, Vladimir Poučki i Milan Mihajlov, svi iz Zrenjanina i Milorad Piperski iz Orlovata. Ulaznice mogu preuzeti u redakciji lista „Zrenjanin“ i iskoristiti u toku trajanja ovogodišnjeg sajma automobila. Za informacije dostupan je broj telefona marketing službe lista „Zrenjanin“: 023/535-693.