SUDIJE PROŠLE NA PENALE

Prvi polufinalisti turnira u malom fudbalu Igrajmo za 16 u Zrenjaninu su ekipe JP Urbanizam i Udruženja fudbalskih sudija FSG Zrenjanin. Sada već veteranska ekipa JP Urbanizam je iznenadila ekipu Studentske organizacije Tehničkog fakulteta Mihajlo Pupin iz Zrenjanina pobedivši ih sa 4:2. U drugoj utakmici je bilo dramatično, jer je ekipa Gradske uprave prokockala prednost od 2:0, da bi meč sa fudbalskim sudijama bio završen rezultatom 3:3. Odlučilo je izvođenje penala u kome su više živaca imale sudije i na kraju pobedile sa 6:5.
Preostala dva četvrt finalna susreta se igraju u petak 17. marta u Kristalnoj dvorani sa početkom u 10 časova, a sastaju se Policijska uprava – Vatrogasno spasilačka brigada i JKP Čistoća i zelenilo – JKP Vodovod i kanalizacija. Polufinale je na programu u ponedeljak, 20. marta, a finale će se igrati u sredu 22. marta u novoizgrađenoj sportskoj sali u selu Botoš, najavili su organizatori turnira.

GradskaUpravaZrenjanin - Copy JPUrbanizam JPUrbanizam (1) PoccetakTurnira StudentiTFMihajloPupinZrenjanin UdruzzenjeFudbalskihSudijaZrenjanin