„WEBIZ“ OD PETKA DO NEDELJE U ZRENJANINU: Trodnevno šesto izdanje

Zrenjanin je domaćin šestog izdanja „Webiz“ konferencije i prateće „Webiz“ edukacije o elektronskoj internet trgovini (e-commerce) u Hotelu „Vojvodina“, od petka 23. do nedelje, 25. marta. Ovogodišnji slogan Konferencije je „Pokrećemo te(„Moving you forward“).

Prema rečima Vladimira Kovača, direktora „Webiza“, ovo je i suština trodnevnog događaja u Zrenjaninu.

Želimo da mlade ljude pokrenemo, da im damo vetar u leđa i podršku da naprave sledeći korak u svojim karijerama. Sve vreme pred sobom imamo sliku od prošle godine – oduševljena lica ljudi koja nam govore „ok, hajde da vidimo šta ćete sada smisliti“. Imamo veliku odgovornost da ih ne izneverimo.

Organizatori očekuju više od hiljadu posetilaca tokom trodnevnog događaja. Pripremili su dosta novih stvari – više sala za predavanja, a zadržali dobre prakse iz prethodnih godina – značajne predavače iz naše zemlje i iz inostranstva i brojne informativne i inspirativne priče.

Specijalan gost 6. „Webiza“ je Šon Marfi, koji je sarađivao sa Nasom na nekim od najbitnijih misija poslednjih godina.

Webiz“ edukacija u Zrenjaninu je, po drugi put, posvećena Internet trgovini – različitim aspektima, studijama slučaja i primerima iz prakse.

– „Webiz“ konferencija je namenjena mladima koji su na početku profesionalnih karijera i budućnost vide u informacionim tehnologijama i digitalnoj industriji. Webiz edukacije su namenjene poslovnim ljudima koji žele da unaprede poslovne rezultate, putem interneta, digitalnog marketinga i komunikacija. Ciljna grupa su mala i srednja preduzeća, kao i preduzetnici – stub razvoja zdrave privrede – podseća Vladimir Kovač.

Webiz počinje u 15 časova, a svečano otvaranje je u 16.45.

B. Jajić