ZAVRŠEN MEMORIJAL RTS-a U ZRENJANINU: Pobedio Fakultet za menadžment

Pobednik ovogodišnjeg memorijalnog turnira „Igrajmo za16” u Zrenjaninu je ekipa Fakulteta za menadžment. Oni su u finalnom meču sa 5:1 savladali ekipu JKP „Vodovod i kanalizacija” inače, prošlogodišnjeg pobednika.
Pehar pobednicima je uručio Simo Salapura, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina, a medalje za pobednike je uručila Vukosava Đapić Atanacković, generalni sekretar Sportskog saveza Zrenjanina.

turnir-Medalje 1
Organizatori ovogodišnjeg turnira su bili Grad Zrenjanin, Sportski savez, JU „Sportski objekti”, Kancelarija za mlade i Dopisništvo RTS-a.
Ekipa Fakulteta za menadžment nastavlja takmičenje u Beogradu u okviru grupe „Gradovi” gde će predstavljati Zrenjanin. Turnir na kome učestvuju još Subotica, Požarevac, Bor, Kragujevac, Niš, Vrnjačka Banja i Šabac je na programu 31. marta i 1. aprila.
Parovi su već poznati, ekipa iz Zrenjanina će u četvrtfinalu igrati protiv ekipe iz Vrnjačke Banje. Pobednik ide direktno dalje, a poraženi ima šansu za popravni kroz baraž.
Veliku pomoć turniru u Zrenjaninu i čuvanju sećanja na nastradale radnike RTS-a u NATO bombardovanju 1999. na svoj način su pružili lokalni, regionalni i nacionalni mediji, kojima se organizatori ovom prilikom posebno zahvaljuju.
N.M.

turnir-Medalje 3