OBELEŽEN PORODIČNI DAN KOMPANIJE „GOMEX“: Humani i društveni

U okviru ovogodišnjeg Porodičnog dana” koji je organizovala kompanija Gomex na Trgu slobode, juče su održani humanitarna akcija Penal za život” i dečji muzički festival Soundlovers Mini”.

A25A4373

– Humanitarna akcija okupila je veliki broj Zrenjaninaca koji su iskoristili priliku da šutiraju penale poznatim golmanima Ivici Kralju i Danilu Dači Pustinjakoviću i za to doniraju sredstva u humanitarne svrhe. Podršku ovoj akciji pružili su i fudbaleri Nenad Mirosavljević i Nenad Piksi Kovačević, koji su takođe šutirali ka golu Kralja i Pustinjakovića. Akciju Penal za život” pokrenula je Humanitarna organizacija Zajedno za život” sa ciljem da se i na ovaj način pomogne bolesnoj deci i njihovim roditeljima tokom procesa lečenja. Uz našu kompaniju, koja ima odličnu saradnju sa Humanitarnom organizacijom Zajedno za život”, pozivu da učestvuju u ovom humanitarnom događaju odazvao se značajan broj društveno-odgovornih kompanija sa teritorije Srbije – kaže Nedeljko Golušin, PR kompanije „Gomex“.

A25A4380 A25A4395

Prema njegovim rečima, u drugom delu Porodičnog dana” održan je četvrti po redu Dečji muzički festival Soundlovers mini”.

– Zamišljen kao jedinstveni karaoke događaj za decu uzrasta do 12 godina, ovogodišnji festival okupio je maksimalan broj učesnika od svog nastanka. Uz zvuke poznatih melodija i divne dečje glasove, publika na glavnom gradskom trgu imala je priliku da se druži i sa UV Dance trupom i likovima Aladina, princeze Jasmin i Zlog Džafara, ali i da isproba crtanje na licu i upozna Spajdermena i Betmena – ističe Golušim. – Kompanija „Gomex“ je svakom učesniku obezbedila poklon paket, kao i nagrade za prva tri mesta. Žiriju je bilo dosta teško da izabere najboljeg malog pevača, ali je ipak posle dugog većanja” jednoglasno odlučeno da prvu nagradu i pobednički pehar pripadne petogodišnjem Jovanu Medareviću iz Zrenjanina. Pobednik je oduševio i publiku i žiri izvođenjem dečje pesme Basketaš”. Pozitivnoj energiji koja je vladala među mališanima retko ko je mogao da odoli, sa učesnicima su pevali roditelji, posetioci, ali i prolaznici koji nisu sakrivali oduševljenje nastupom zrenjaninskih klinaca i klinceza.

A25A4500 A25A4695 A25A4522 A25A4520